vrijdag 19 juni 2009

jullie

reacties, ideeen, tips, steunbetuigingen zijn welkom!

designhuis bedankt jullie daarvoor. 

11 opmerkingen:

  1. DAMn° toch, blijven doorgaan!

    veel moed van het ganse DAMn° team!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Eindhoven nu officieel in de race voor World Design Capital 2012". Deze kop staat boven het artikel van Rob Schoonen in het ED van woensdag 22 april 2009. Is dit een afvalrace waarbij Eindhoven als eerste geforceerd af wil vallen? Geforceerd door de gemeente. Geforceerd door wethouder Mittendorff die eerst tussentijds wilde opstappen en tijdens de C-day bijeenkomst van afelopen woensdag 17 juni aangaf graag haar cultuur totaal project te willen voltooien? Wat wil ze nou? Ik hoop dat ze het designkindje tot grote wasdom wil brengen en niet de wiegendood wil laten sterven. Zorg desnoods voor een pleeggezin. Wel in Eindhoven. Want Eindhoven is design en dan kunnen we misschien in het ED in 2012 misschien wel het volgende lezen: Eindhoven nu officieel World Design Capital 2012. Dan kan ze weer naar Milaan vliegen net zoals ze op 22 en 23 april deed met een hele delegatie uit Eindhoven. Maar dan om daar als representant van Eindhoven Disignstad haar opwachting te maken. Ben wijs en koester het designhuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar moeten we heen met onze journalisten als we niet naar het Designhuis en Centrum Kunstlicht in de Kunst kunnen? Waar sturen we de bezoekers naar toe om Design en Licht te laten beleven? Helemaal in het jaar van Design (gemeente Eindhoven), Themajaar Art & Design 2009 (VVV Eindhoven en Regio-VVV Zuidoost-Brabant)!Wij hebben een concreet podium nodig voor Design....een boegbeeld....een paradepaardje...een bezoekadres....een Designhuis!!

    VVV Eindhoven afd. Stadspromotie, Mariëtte Vetter, Carien Kirkels, Carline Sterk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien Bread Pitt wilt helpen en Designhuis kopen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Namens alle designers van het Atelierdorp collectief : Succes! Wij hopen op een doorstart, en wij zijn erg verbaast dat het zo gelopen is.

    Getekend:
    Bas van Raay, Djim Berger, Nathan Wierink, Tineke Beunders, Nicolette Bodewes, Nacho Carbonell, Julien Carretero, Paloma Castano Sanchez, Lizanne Dirkx, Lieke van Duist, Charlotte Dumoncel Dárgence, Monique Habraken, Lea Hafliger, Jonas Hertwig, Thiemo Hildebrandt, Hanna Jonsdottir, Joni Neelen, Vera Teunen, Hibert Tjalkens, Rocco Verdult

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een schande dat het zover heeft moeten komen.
    Het kan toch niet waar zijn dat het designhuis dicht gaat en de gemeente eindhoven dus de plank helemaal misslaat?!
    Zo'n initiatief als het designhuis wat internationale topkwaliteit heeft moet je koesteren, iedere wereldstad zou in de rij staan om dit in zijn stad te MOGEN hebben.

    Kiki van Eijk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Eindhoven verspeeld hiermee zijn kans op een tweede museum met internationale alure. Blijkbaar is de stad die zich wil profileren als designstad en 5de stad van Nederland toch van plan klein te blijven in zijn uitstraling. Het zou toch te waanzinnig zijn als straks een andere stad het Designhuis zou overnemen. Eindhoven gooit zijn eigen ruiten in.

    Guus van Leeuwen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. toekomst...


    ED
    "Eindhoven officieel Designzat!"

    NOS
    'Ontwerpers doen aangifte van diefstal bij politie'


    Telegraaf
    Designhuis 'gekraakt' door gemeente Almere!




    EINDHOVEN
    World Design Sabbatical 2012









    Ik steun het Designhuis!
    Rocco Verdult

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel Bizar, Eindhoven krijgt hier zoveel voor terug als het designhuis blijft! Dit moet goedkomen! Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  10. design moet een vaste plek hebben in een stad die designhoofdstad wil zijn..kultuur mag niet te duur zijn!

    maar ja, eindhoven koesterd liever zijn dorpse allure...

    PeLi

    BeantwoordenVerwijderen